• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Voorgerechten
  • Soepen
  • Hoofdgerechten
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Tiramisu met aardbeien

Gewoon goddelijk.

Tiramisu met aardbeien

Benodigdheden

400 g aardbeien
250 g mascarpone
8 boudoirkoekjes
2 eieren
60 g suiker
2 zakjes vanillesuiker
scheutje amaretto
1 kopje sterke koffie

Bereiding

Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer.

Splits de eieren. Klop de eidooiers samen met de mascarpone en de suiker luchtig.

Klop de eiwitten samen met de vanillesuiker stijf. Schep voorzichtig door de mascarponecrème en meng goed.

Meng de koffie met de likeur. Breek de lange vingers en wentel de koekjes door de koffie. Bedek de bodem van hoge glazen met koekjes, enkele aardbeien en een lepel mascarponeroom. Herhaal tot de ingrediënten zijn opgebruikt. Eindig met een flinke laag mascarpone.

Zet de glaasjes ten minste 3 uur in de koelkast en serveer met een blaadje munt.

4 personen
Bron: Libelle Lekker

Ook lekker

  • Limoncello tiramisu met frambozen
    Limoncello tiramisu met frambozen
  • Aardbeientaart met vanillepudding
    Aardbeientaart met vanillepudding
  • Tiramisu met citroen
    Tiramisu met citroen

Gepost onder: Fruit, In een glaasje, Vooraf te maken Tags: aardbeien, Libelle Lekker, tiramisu

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Cheesecake met notenbodem en blauwe bessen
Next Post: Broodpudding met chocolade en appelsien »

Primary Sidebar

Populair

  • Kerst­boom­sprit­sen
  • Cap­puc­ci­no­mous­se
  • Plaattaart met mascarpone en frambozen
  • Cho­co­la­de­ca­ke
  • Cheesecake met notenbodem en blauwe bessen

Copyright © 2022 nagerechten.be