• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Contact

Chocoladestronk ‘zwarte woud’

Sluit je kerstdiner af in stijl met deze chocolade kerstbuche.

Chocoladestronk Zwarte Woud

Benodigdheden

2 el cacaopoeder
6 el kirsch
250 g kersenconfituur
250 ml room
2 el poedersuiker
4 el kersen, gekonfijt
1 el chocoladekrul

Bereiding

Zeef 2 eetlepels cacaopoeder bij het basisbeslag en bak vervolgens af volgens het recept. Ontrol de biscuit en besprenkel met de kirsch. Bestrijk met de confituur.

Klop de room op met de poedersuiker. Doe ‘m in een spuitzak met rond spuitmondje.

Spuit mooie toefjes van de room bovenop de kerststronk. Werk af met de gekonfijte kersen en chocoladeschilfers.

6 personen
Bron: Libelle Lekker

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Bestel ‘m nu

Gepost onder: Buche, Chocolade, Fruit, Kerstmis & Nieuwjaar Tags: buche, chocolade, kers, Libelle Lekker, stronk

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Kerst cheesecake
Next Post: Cake basisrecept »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Tiramisuglaasjes met limoncellocrème
  • Crème karamel met rozemarijn en zeezout
  • Sinaasappel-speculaassoufflé
  • Tiramisu ijstaartjes
  • Passievruchtenparfait
GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 nagerechten.be