• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Pinterest

Trifle met cantuccini, bessen en amandelen

Een heerlijk dessertje in een glaasje.

Trifle met cantuccini, bessen en amandelen

Benodigdheden

200 g amandelkoekjes (cantuccini)
100 g blauwe bessen
100 g frambozen
400 g volle yoghurt
2 el blanke amandelen
100 ml witte porto
1 el fijne suiker

Bereiding

Hak de cantuccini grof. Meng de yoghurt met de suiker. Spoel het fruit. Hak de amandelen fijn.

Verdeel een deel van de cantuccini over de bodem van de glaasjes en besprenkel met witte porto.

Verdeel de helft van het fruit over de koekjes. Schep de yoghurt op de koekjes en het fruit.

Bestrooi met de cantuccini en leg er opnieuw wat fruit en dan weer wat yoghurt op. Werk af met de fijngehakte amandelen.

4 personen
Bron: Libelle Lekker

Gepost onder: Fruit, In een glaasje, Noten Tags: amandelen, bessen, Libelle Lekker, trifle

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Aardbeientartelettes
Next Post: Honing-panna cotta met gekaramelliseerde kweepeer »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Apple crumble pancakes
  • Gezonde brownie pancakes
  • Dadelnotentaartjes met cashewroom en mango
  • Gezonde appel-kaneelwafels
  • Vogelnestkoekjes

ZOEK RECEPT

GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 · Nagerechten.be