Een heerlijk dessertje in een glaasje.
Benodigdheden
200 g amandelkoekjes (cantuccini)
100 g blauwe bessen
100 g frambozen
400 g volle yoghurt
2 el blanke amandelen
100 ml witte porto
1 el fijne suiker
Bereiding
Hak de cantuccini grof. Meng de yoghurt met de suiker. Spoel het fruit. Hak de amandelen fijn.
Verdeel een deel van de cantuccini over de bodem van de glaasjes en besprenkel met witte porto.
Verdeel de helft van het fruit over de koekjes. Schep de yoghurt op de koekjes en het fruit.
Bestrooi met de cantuccini en leg er opnieuw wat fruit en dan weer wat yoghurt op. Werk af met de fijngehakte amandelen.
4 personen
Bron: Libelle Lekker
Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag
Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.
Wat vind jij van dit recept?