Rafaello cakerol

Rafaello cakerol

Emilie

Een cakerol is perfect om te maken voor een hapjestafel, high tea of gewoon voor jezelf! Je kunt hem namelijk helemaal voorbereiden en in de koelkast leggen om op te stijven. Vlak voor het serveren in plakken snijden, die er prachtig uitzien!

Rafaello cakerol
Foto: Simone van den Berg

Benodigdheden

4 eieren, gescheiden in wit en geel
snufje zout
120 g suiker
4 el heet water
120 g bloem

Voor de vulling

250 ml slagroom
1 zakje Klopfix
3 el poedersuiker
125 g mascarpone
75 g witte chocoladepasta
35 g kokosrasp
5 Frou Frou-wafeltjes, in stukjes
6 Rafaello’s, in kleine stukjes

Voor de garnering

40 g geroosterde kokossnippers
8 Rafaello’s

Verder nodig

bakplaat met bakpapier
garde
theedoek
staafmixer

Bereiding

Het recept ‘Rafaello cakerol’ is afkomstig uit ‘100 heerlijke hapjes’ van Elisabeth Scholten.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post