• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Pinterest

Passievruchtenparfait

Passievruchtenparfait

Benodigdheden

4 passievruchten
250 ml slagroom
½ kl vanille-extract
2 el poedersuiker, gezeefd
50 g meringue, kant-en-klaar

Bereiding

Halveer de passievruchten. Haal het vruchtvlees uit 4 halve vruchten en haal door een zeef.

Klop de slagroom met de poedersuiker stijf en meng samen met het vanille-extract onder het sap.

Hak de meringue grof en roer onder de passievruchtenroom.

Verdeel de parfait over 4 glazen. Bedek de glazen met vershoudfolie en zet 30 minuten in de koelkast. Schep er net voor het serveren de pulp van de resterende halve passievruchten over.

4 personen
Bron: Libelle Lekker

Gepost onder: Fruit, Herfst/Winter, In een glaasje, Kerstmis & Nieuwjaar Tags: Libelle Lekker, parfait, passievrucht

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Trio van chocomousse
Next Post: Tiramisu ijstaartjes »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Apple crumble pancakes
  • Gezonde brownie pancakes
  • Dadelnotentaartjes met cashewroom en mango
  • Gezonde appel-kaneelwafels
  • Vogelnestkoekjes

ZOEK RECEPT

GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 · Nagerechten.be