Taartjes om je vingers bij af te likken: ze zijn heerlijk fris, niet te zoet en de combinatie van het chocolade taartbodempje met de zachte sinaasappelmousse en frisse sinaasappelgelei is verrukkelijk.
Benodigdheden
85 g poedersuiker
25 g gemalen amandelen
125 g boter, zacht
2 g zout
1 zakje vanillesuiker
1 ei
195 g bloem
20 g cacaopoeder
7 blaadjes gelatine (11,7 gram)
220 ml vers sinaasappelsap
het sap van ¼ citroen
55 g kristalsuiker
160 ml slagroom
90 g mascarpone
90 g Nutella
Verder nodig
8 ronde taartringen van 8 centimeter doorsnee
bakplaat met bakpapier
spuitzak met spuitmondje
Bereiding
Het recept ‘Choco-sinaasappeltaartje’ is afkomstig van Zoet & Verleidelijk.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?