• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Nagerechten.be
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Shop
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Bananencake met noten en karamelsaus

Bananencake met noten en karamelsaus

bananencake met noten en karamelsaus
Foto: Delicious Magazine

Benodigdheden

1 blikje gecondenseerde gezoete melk
50 g rozijnen
4 grote rijpe bananen, totaal 450 g
rasp en sap van 1 (bio)limoen
100 g zachte roomboter
70 g witte basterdsuiker
70 g donkere basterdsuiker
2 grote eieren
100 g paranoten, grof gehakt
150 g karnemelk
300 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd
2 tl bakpoeder, gezeefd

Verder nodig

cakevorm 1-1¼ l inhoud, ingevet

Bereiding

Het recept ‘Bananencake met noten en karamelsaus’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

Gerelateerd

Gepost onder: Cake, Fruit, Noten, Pasen Tags: banaan, cake, Delicious Magazine, karamel, noten

Previous Post: « Omgekeerde bananen-karameltaart
Next Post: Appeltaartjes met noten en nougatsaus »

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

nieuwe recepten

  • Millefeuille met tamarinde, mascarpone en passievrucht
  • Abrikozentaart
  • Kriekenvlaai
  • Crêpe Suzette
  • Parfait van passievruchten

wat zoek je?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
cupcakevormpjes

Copyright © 2023 · Nagerechten.be