• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Contact

Mascarponeglaasjes met pistachenoten

Het perfecte dessert voor je zondagse brunch. 

Mascarponeglaasjes met pistachenoten

Benodigdheden

120 g kristalsuiker
475 g mascarpone
225 ml slagroom
4 kiwi’s
3 el pistachenoten, ongezouten en grofgehakt

Verder nodig

keukenrobot
klopper

Bereiding

Klop de suiker met de mascarpone enkele minuten op in een keukenrobot tot de suiker is opgenomen. Schil de kiwi’s en snij in plakjes.

Klop de slagroom stijf en schep onder de mascarpone. Verdeel de mascarponecrème over glaasjes, leg er halverwege enkele plakjes kiwi tussen, en zet minstens 2 uur in de koelkast.

Werk de mascarponeglaasjes af met pistachenoten en serveer.

4 personen
Bron: Libelle Lekker

Gepost onder: Fruit, In een glaasje, Noten Tags: Libelle Lekker, mascarpone, pistache

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Zachte chocoladepudding
Next Post: Simpele boterkoekjes »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Tiramisuglaasjes met limoncellocrème
  • Crème karamel met rozemarijn en zeezout
  • Sinaasappel-speculaassoufflé
  • Tiramisu ijstaartjes
  • Passievruchtenparfait
GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 nagerechten.be