• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

nagerechten

Dé inspiratiebron voor overheerlijke desserts

  • Home
  • Recepten
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Krokante chocoladenestjes

Krokante chocoladenestjes

Nog geen inspiratie voor je paasdessert? Wat dacht je dan van minikrokante taartjes?

Benodigdheden

270 g fondantchocolade
20 g gepofte rijst (type Rice Krispies)
20 g hazelnoten (gepeld)
20 g gepelde amandelen
20 g cashewnoten
140 g suikereitje

Bereiding

Hak de hazelnoten, amandelen en cashewnoten fijn. Meng ze met de gepofte rijst.
Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain marie. Roer er daarna de noten- en rijstmix door.
Verdeel het mengsel over 4 siliconevormpjes, met een holte in het midden (of zet een ingevet borrelglaasje in het midden van de vorm). Zet minstens 2 uur in de koelkast.
Ontvorm de nestjes op de borden en vul ze met suikereitjes.

4 personen
Bron: libelle-lekker.be

Filed Under: Chocolade, Pasen Tagged With: chocolade, chocoladenestjes, lente, Pasen

« Kerst­boom­sprit­sen
Brownies met kersen van Jamie Oliver »

Reader Interactions

Primary Sidebar

Themataarten Bakbasics Kleine taartjes Sweet Puur zoet

Copyright © 2021 · nagerechten.be · info@nagerechten.be · Log in