• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Pinterest

Gluten- en lactosevrije pannenkoeken

Ook wie kampt met voedselintoleranties en -allergieën kan pannenkoeken eten.

Gluten- en lactosevrije pannenkoeken

Benodigdheden

120 g bloem, glutenvrij
2 eieren
200 ml melk, lactosevrij
2 el maïsolie
mespuntje zout
1 zakje vanillesuiker

Bereiding

Klop de eieren los en voeg er de gezeefde bloem aan toe. Roer er de melk, de vanillesuiker en het zout door.

Doe de olie in een pannenkoekenpan en bak pannenkoeken van het beslag.

Serveer de pannenkoeken met een garnituur naar wens.

2 personen
Bron: Libelle Lekker

Gepost onder: Glutenvrij, Lactosevrij Tags: Libelle Lekker, pannenkoeken

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Simpele boterkoekjes
Next Post: Warme appelflapjes met braambessen »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Apple crumble pancakes
  • Gezonde brownie pancakes
  • Dadelnotentaartjes met cashewroom en mango
  • Gezonde appel-kaneelwafels
  • Vogelnestkoekjes

ZOEK RECEPT

GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 · Nagerechten.be