Aardbeien kaastaart

Kathy
Aardbeien kaastaart

Deze luchtige kaastaart combineert een knapperige koekjesbodem met een fluweelzachte roomkaasvulling, royaal getopt met verse aardbeien. Ideaal als dessert op warme dagen, bij de koffie of als afsluiter van een gezellige maaltijd. Deze klassieker is eenvoudig te maken, maar geeft altijd een feestelijk resultaat.

Aardbeien kaastaart
Foto: Kokerellen

Benodigdheden

Voor de bodem
250 g digestives
100 g boter

Voor de vulling
200 g aardbeien + extra ter decoratie
100 g kristalsuiker
400 g roomkaas
150 ml room
2 gelatineblaadjes, optioneel

Bereiding

Het recept ‘Aardbeien kaastaart’ is afkomstig van Kokerellen.
Klik hier voor het volledige recept.

Cheesecakes van Berko
De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post