Mousse van mascarpone en advocaat

Emilie
Mousse van mascarpone en advocaat

Een feestelijk en romig dessert.
Deze mousse van mascarpone en advocaat is een elegante en smaakvolle afsluiter van je maaltijd. De combinatie van mascarpone, advocaat en witte chocolade zorgt voor een rijke en romige textuur, terwijl de boudoirkoekjes een subtiele crunch toevoegen. Ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon om jezelf te verwennen.

Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

4 boudoirkoekjes
110 g witte chocolade
35 g suiker
1 blaadje gelatine, van 2 g
2 eieren
170 g mascarpone
300 ml room
100 ml advocaat

Bereiding

Het recept ‘Mousse van mascarpone en advocaat’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag

Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post