• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Nagerechten.be
  • Recepten
  • Bakboeken
    • Top 10 best verkocht
    • Nieuw verschenen
    • Taart & cake
    • Glutenvrij
    • Suikervrij
    • Veganistisch
    • Voor kinderen
  • Kitchen Talk
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Eclairs

Wat een smaak combinatie, zout-zoet soezenbeslag, heerlijke vanillepudding en dan bittere chocolade topping, dat maakt echt een éclair zo populair!

Eclair door Sofie Dumont
Foto: Sofie Dumont

Benodigdheden

Soezendeeg
80 g boter
65 ml melk
65 ml water
1 kl suiker
1 tl zout
100 g bloem
185 ml eieren

Dorure
1 losgeklopt ei met een scheutje melk

Banketbakkersroom
500 ml melk
5 dooiers
100 g suiker
40 g maïzena
1 vanillestok

Garnituur
250 g gesmolten chocolade min 70%
125 ml room

Bereiding

Het recept ‘Eclairs’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.

Ook lekker

Gepost onder: Bekende chef, Herfst/Winter, Kids, Klassiekers, Lente/Zomer, Sofie Dumont Tags: eclairs, Sofie Dumont

Previous Post: « Cheesecake van Sofie Dumont
Next Post: Supersimpele perentaart »

Wat vind jij van dit recept?Reactie annuleren

Primary Sidebar

Best verkocht

Nieuw verschenen

welk dessert wil je maken?

onze favorieten

  • KokosrotsjesKokosrotsjes van Jeroen Meus
  • Broodpudding van Jeroen MeusBroodpudding van Jeroen Meus
  • cupcakeVanille cupcakes basisrecept
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Footer

Ingrediënten

Keukens

Dieet

Feestdagen

Privacybeleid

Copyright © 2025 · Nagerechten.be