• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Nagerechten.be
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Shop
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Bosbessentaartjes voor twee

Bosbessentaartjes voor twee

In deze glutenvrije taartjes zijn bosbessen niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens supergezond!

bosbessentaartjes voor twee
Foto: This Rawsome Vegan Life

Benodigdheden

Voor de korst
90 g amandelen
1 el kokosolie
1 el ahornsiroop

Voor de vulling
150 g bosbessen
2 el kokospoeder

Verder nodig

keukenmachine
deegrol
bakvorm 10 cm diameter

Bereiding

Maal de amandelen in een keukenmachine tot poeder. Voeg de kokosolie en ahornsiroop toe en meng tot je een mooi balletje van het deeg kan maken. Verdeel het deeg in twee gelijke delen en rol het deeg uit tot een cirkel.

Neem twee kleine bakvormen (10 cm diameter) en bedek de bodem én zijkanten met het uitgerolde deeg. Snij overtollig deeg weg. Zet even in de koelkast gedurende 30-60 minuten. Vul daarna met bosbessen en bestrooi met kokospoeder.

Het recept ‘Bosbessentaartjes voor twee’ is afkomstig van This Rawsome Vegan Life.
Klik hier voor het originele recept.

Gerelateerd

Gepost onder: Fruit, Glutenvrij, Taart, Vegan Tags: bosbessen, fruit, glutenvrij, taart, vegan

Previous Post: « Traditionele Finse kerst Joulutorttu
Next Post: Vegan chocoladepudding met chiazaden »

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

nieuwe recepten

  • Millefeuille met tamarinde, mascarpone en passievrucht
  • Abrikozentaart
  • Kriekenvlaai
  • Crêpe Suzette
  • Parfait van passievruchten

wat zoek je?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Copyright © 2023 · Nagerechten.be