• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

nagerechten

Dé inspiratiebron voor overheerlijke desserts

  • Home
  • Recepten
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Bosbessentaartjes voor twee

Benodigdheden

Voor de korst
90 g amandelen
1 el kokosolie
1 el ahornsiroop

Voor de vulling
150 g bosbessen
2 el kokospoeder

Bereiding

Maal de amandelen in een keukenmachine tot poeder. Voeg de kokosolie en ahornsiroop toe en meng tot je een mooi balletje van het deeg kan maken. Verdeel het deeg in twee gelijke delen en rol het deeg uit tot een cirkel. Neem twee kleine bakvormen (10 cm diameter) en bedek de bodem én zijkanten met het uitgerolde deeg. Snij overtollig deeg weg. Zet even in de koelkast gedurende 30-60 minuten. Vul daarna met bosbessen en bestrooi met kokospoeder.

2 personen
Bron: thisrawsomeveganlife.com

Filed Under: Fruit, Glutenvrij, Taart, Vegan Tagged With: blauwe bessen, bosbessen, bosbessentaart, fruit, glutenvrij, kokosnoot, taart, vegan

« Joulutorttu
Chocoladepudding met chiazaden »

Reader Interactions

Primary Sidebar


Copyright © 2021 · nagerechten.be · info@nagerechten.be · Log in