• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Pinterest

Aardbeienmousse

Aardbeien en witte chocolade zijn ook een echte winner. Voeg daarom eens 2 eetlepels witte chocolade toe aan deze mousse. Opgelet: de mousse moet 2 uur afkoelen. 

Aardbeienmousse
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

250 g aardbeien
2 g gelatine, in blaadjes
2 el citroensap
50 g witte minimarshmallows, + extra
200 ml room

voor de topping
200 g rood fruit (bessen, frambozen, bramen)
2 el suiker
2 kl citroensap
munt, gesnipperd + extra takjes

Bereiding

Het recept ‘Aardbeienmousse’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Fruit, In een glaasje, Lente/Zomer, Mousse, Vooraf te maken Tags: aardbeien, mousse

Previous Post: « Minipavlova’s met aardbeien
Next Post: Aardbeienplaattaart »

Primary Sidebar

ZOEK RECEPT

TuinTuin

Copyright © 2023 · Nagerechten.be