• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Nagerechten.be
  • Recepten
  • Bakboeken
    • Top 10 best verkocht
    • Nieuw verschenen
    • Taart & cake
    • Glutenvrij
    • Suikervrij
    • Veganistisch
    • Voor kinderen
  • Kitchen Talk
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Tiramisu zonder ei

Tiramisu zonder ei

Benodigdheden

250 g mascarpone
100 g gecondenseerde melk in blik
250 ml verse slagroom
200 g café noir
1 el cacaopoeder

Bereiding

Meng met een garde de mascarpone goed door de gecondenseerde melk tot een glad mengsel. Klop in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de mascarpone in delen door de slagroom.

Verdeel de helft van de café noir koekjes met de koffiekant naar beneden over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de helft van het mascarponemengsel erover en bestrooi door de theezeef de helft van de cacao. Herhaal dit proces en laat minimaal 5 uur afgedekt in de koelkast opstijven.

Tip

Je kunt de tiramisu maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

4 personen
Bron: Allerhande

Ook lekker

Gepost onder: Italiaans, Klassiekers, No-bake, Puddingen Tags: tiramisu

Previous Post: « Cranberrytiramisu uit een glaasje
Next Post: Limoncello tiramisu met frambozen »

Wat vind jij van dit recept?Reactie annuleren

Primary Sidebar

Best verkocht

Nieuw verschenen

welk dessert wil je maken?

onze favorieten

  • KokosrotsjesKokosrotsjes van Jeroen Meus
  • Broodpudding van Jeroen MeusBroodpudding van Jeroen Meus
  • cupcakeVanille cupcakes basisrecept
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Footer

Ingrediënten

Keukens

Dieet

Feestdagen

Privacybeleid

Copyright © 2025 · Nagerechten.be