
Benodigdheden
4 blaadjes gelatine
500 ml slagroom
60 g suiker
2 el oploskoffiepoeder
4 el nougatine
50 g pure chocolade, in krullen geschaafd
evt. 4 el granaatappelpitjes
Bereiding
Week de gelatine in koud water. Verwarm de slagroom in een (steel)pan.
Knijp de blaadjes gelatine uit en los ze op in de room. Voeg de suiker en koffiepoeder toe en roer goed door.
Laat afkoelen en verdeel het mengsel over kleine glazen. Laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast totdat de puddinkjes stevig zijn.
Bestrooi voor het serveren met de nootjes, chocoladekrullen en granaatappelpitjes.
Tip
Vervang de nougatine in dit recept door gehakte en geroosterde hazelnoten.
Neem (diepvries)frambozen in plaats van granaatappel.
Wijnadvies
Een lekkere tawny port van Sea Lord vormt een mooi slotakkoord bij de romige panna cotta.
4 personen
Bron: Boodschappen
Wat vind jij van dit recept?