millefeuille met tamarinde mascarpone en passiefruit

Millefeuille met tamarinde, mascarpone en passievrucht

Emilie

Deze millefeuille met friszure tamarinde en tropische passievruchten is verrukkelijk en een plaatje voor het oog.

millefeuille met tamarinde mascarpone en passiefruit
Foto: Ernie Enkelaar

Benodigdheden

5 plakjes roomboterbladerdeeg diepvries, ontdooid
2 el poedersuiker + extra voor de topping
250 ml passiefruitsap* of sinaasappel-passiefruitsap
250 g mascarpone
100 g fijne kristalsuiker
2 eidooiers
45 g maïzena
± 4 el tamarindepasta
2 passievruchten
100 ml slagroom

Bereiding

Het recept ‘Millefeuille met tamarinde mascarpone en passievrucht’ is afkomstig van Dosia Brewer.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post