Deze millefeuille met friszure tamarinde en tropische passievruchten is verrukkelijk en een plaatje voor het oog.
![millefeuille met tamarinde mascarpone en passiefruit](https://i0.wp.com/www.nagerechten.be/wp-content/uploads/2023/09/millefeuille-met-tamarinde-mascarpone-en-passiefruit-dosia-brewer.jpg?resize=720%2C1004&ssl=1)
Benodigdheden
5 plakjes roomboterbladerdeeg diepvries, ontdooid
2 el poedersuiker + extra voor de topping
250 ml passiefruitsap* of sinaasappel-passiefruitsap
250 g mascarpone
100 g fijne kristalsuiker
2 eidooiers
45 g maïzena
± 4 el tamarindepasta
2 passievruchten
100 ml slagroom
Bereiding
Het recept ‘Millefeuille met tamarinde mascarpone en passievrucht’ is afkomstig van Dosia Brewer.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?