• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

nagerechten

Dé inspiratiebron voor overheerlijke desserts

  • Home
  • Recepten
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Yoghurtcake met bosbessen van Pascale Naessens

Yoghurtcake met bosbessen
Als dessert of als tussendoortje: een plakje cake smaakt altijd. Omdat het niet altijd een boter-, chocolade- of appelcake hoeft te zijn, bedacht Pascale Naessens een minstens even lekkere en gezondere variant: een yoghurtcake met bosbessen.

Benodigdheden

250 g Pur Natur yoghurt natuur
250 g bloem
250 g Pur Natur karneboter
180 g suiker
1 zakje vanille suiker
4 eieren
250 g bosbessen

Bereiding

Laat de boter rustig smelten.
Intussen meng je de suiker onder de eieren.
Roer de gesmolten boter eronder en voeg beetje bij beetje de bloem toe. Pas op het laatste volgen de Pur Natur yoghurt en de bosbessen.
Giet het deeg in een met boter ingevette cakevorm. Zet 30 minuten in een warme oven op 180°C.

8 personen
Bron: Pascale Naessens

Filed Under: Bekende chef, Cake, Fruit Tagged With: cake, Pascale Naessens

« Gevulde appeltjes uit de oven
Tiramisu met kruidnoten »

Reader Interactions

Primary Sidebar

Themataarten Bakbasics Kleine taartjes Sweet Puur zoet

Copyright © 2021 · nagerechten.be · info@nagerechten.be · Log in