Wees eens lekker creatief en maak panna cotta van pastinaak. Werk af met champignons en Gandaham voor een lekker verrassend nagerecht voor de feestdagen.
Benodigdheden
2 pastinaken
400 ml room, minstens 30% vetgehalte
1 Provençaalse kruiden
peper
zout
Gandaham
8 paddenstoelen
2 kl olijfolie
peper en zout
Bereiding
Schil de pastinaken en kook ze gaar in de room op een zacht vuurtje.
Mix het geheel glad en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Giet het mengsel in verschillende glaasjes en laat minimum 2 uur opstijven in de koelkast.
Bak de ham krokant door ze 60 seconden in de microgolf te leggen op een bordje tussen 2 vellen keukenpapier.
Werk de panna cotta af met de krokante ham.
Voor de veggie versie
Bak de bospaddenstoelen kort in de pan met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
Werk de panna cotta af met de gebakken bospaddenstoelen.
4 personen
Bron: Lekker van bij ons
Wat vind jij van dit recept?