Wees eens lekker creatief en maak panna cotta van pastinaak. Werk af met champignons en Gandaham voor een lekker verrassend nagerecht voor de feestdagen.
Benodigdheden
2 pastinaken
400 ml room, minstens 30% vetgehalte
1 Provençaalse kruiden
peper
zout
Gandaham
8 paddenstoelen
2 kl olijfolie
peper en zout
Bereiding
Het recept ‘Panna cotta van pastinaak’ is afkomstig van Lekker van bij ons.
Klik hier voor het volledige recept.
Panna Cotta
Panna cotta is een overheerlijk Italiaans dessert op basis van room, suiker en een lekker smaakje. Na uitleg over de diverse ingrediënten en het allerbeste basisrecept voor de enige echte panna cotta volgen in dit boek 28 bijzondere recepten voor deze romige pudding met verrassende smaken, zoals panna cotta met amaretti of met witte chocola. Maar er bestaan ook nog hartige versies van dit romige gerecht, die ideaal zijn als voorgerecht, bijvoorbeeld met pesto of avocado!
Wat vind jij van dit recept?