• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Voorgerechten
  • Soepen
  • Hoofdgerechten
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Lac­to­se­vrije cho­co­la­de­ca­ke

Deze lactosevrije choco-cake is een feest om te eten én om te maken – hij is namelijk supersnel klaar!

Lac­to­se­vrije cho­co­la­de­ca­ke

Benodigdheden

180 g bloem
200 g kristalsuiker
30 g cacaopoeder
1 tl baking soda
8 g vanillesuiker
½ tl zout
60 ml zonnebloemolie
1 el wittewijnazijn
240 ml water
140 g pecannoten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de bloem, suiker, cacao, baking soda, vanillesuiker en het zout in een kom. Maak een kuil in het midden.

Voeg de olie en azijn toe. Voeg al roerend het water toe. Meng de pecannoten erdoor. Bekleed de cakevorm met bakpapier en schep het beslag erin.

Bak de cake in ca. 30 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.

10 personen
Bron: Allerhande

Ook lekker

  • Vegan cake
    Vegan cake
  • Cake basisrecept
    Cake basisrecept
  • Vegan tiramisu
    Vegan tiramisu

Gepost onder: Cake, Chocolade, Lactosevrij Tags: cake, chocolade, lactosevrij

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Cho­co­la­de­ca­ke
Next Post: Cho­co­la­de-chee­se­ca­ke met ba­naan »

Primary Sidebar

Populair

  • Plaattaart met mascarpone en frambozen
  • Klassieke Driekoningentaart
  • Krokante chocoladenestjes
  • Chocolade ganache taart
  • Madeleines

Copyright © 2022 nagerechten.be