• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Nagerechten.be
  • Recepten
  • Bakboeken
  • Shop
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Kokosrotsjes

Kokosrotsjes

Kokosrotsjes zijn een klassieker voor bij de koffie. Het is een koud kunstje om het beslag te maken en even later kan je al genieten van versgebakken koekjes.

Kokosrotsjes

Benodigdheden

3 eiwitten
snuifje zout
250 g poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
250 g kokosnoot, geraspt

Verder nodig

garde

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160°C.

Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Klop er lepel na lepel de poedersuiker en vanillesuiker door, tot je een glanzende meringue krijgt.

Spatel er de geraspte kokosnoot door. Schep (of spuit) toefjes van het beslag op een vel bakpapier op een bakplaat. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

Gerelateerd

Gepost onder: Klassiekers, Koekjes Tags: kokos, kokosrotsjes, macarons, rochers

Previous Post: « Normandische appeltaart
Next Post: Pannenkoeken »

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

nieuwe recepten

  • Millefeuille met tamarinde, mascarpone en passievrucht
  • Abrikozentaart
  • Kriekenvlaai
  • Crêpe Suzette
  • Parfait van passievruchten

wat zoek je?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Copyright © 2023 · Nagerechten.be