• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
nagerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Voorgerechten
  • Soepen
  • Hoofdgerechten
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Kokosrotsjes

Kokosrotsjes zijn een klassieker voor bij de koffie. Het is een koud kunstje om het beslag te maken en even later kan je al genieten van versgebakken koekjes.

Kokosrotsjes

Benodigdheden

3 eiwitten
snuifje zout
250 g poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
250 g kokosnoot, geraspt

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160°C.

Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Klop er lepel na lepel de poedersuiker en vanillesuiker door, tot je een glanzende meringue krijgt.

Spatel er de geraspte kokosnoot door. Schep (of spuit) toefjes van het beslag op een vel bakpapier op een bakplaat. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

Ook lekker

  • Eclair
    Eclair
  • De échte chocolademousse
    De échte chocolademousse
  • Cake basisrecept
    Cake basisrecept

Gepost onder: Klassiekers, Koekjes Tags: cocos, kokos, kokosrotsjes, macarons, rochers

Heb je het recept gemaakt? Laat dan weten hoe je het vindt en deel jouw foto op Instagram met #nagerechtenbe.
Previous Post: « Normandische appeltaart
Next Post: Pannenkoeken »

Primary Sidebar

Populair

  • Kerst­boom­sprit­sen
  • Plaattaart met mascarpone en frambozen
  • Cap­puc­ci­no­mous­se
  • Cho­co­la­de­ca­ke
  • Cheesecake met notenbodem en blauwe bessen

Copyright © 2022 nagerechten.be