• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Nagerechten.be
  • Recepten
  • Bakboeken
    • Top 10 best verkocht
    • Nieuw verschenen
    • Taart & cake
    • Glutenvrij
    • Suikervrij
    • Veganistisch
    • Voor kinderen
  • Kitchen Talk
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Instagram
    • Pinterest

Crostata met chocolade, hazelnoot en frambozen

Onweerstaanbaar mooi met dat vlechtwerk bovenop. Maar vooral de geweldige combi van hazelnoten, pure chocolade en frambozen doet je direct al naar de volgende crostata verlangen.

crostata met chocolade, hazelnoot en frambozen
Foto: Brett Stevens

Benodigdheden

300 g bloem
35 g cacaopoeder
35 g hazelnoten, fijngemalen
110 g fijne kristalsuiker
1 tl bakpoeder
110 g koude boter, in blokjes
2 eieren
250 g frambozenjam

Frangipane
100 g pure chocolade
150 g hazelnoten, fijngemalen
160 g fijne kristalsuiker
150 g boter, op kamertemperatuur
2 eieren
½ tl zeezoutvlokken

Bereiding

Het recept ‘Crostata met chocolade, hazelnoot en frambozen‘ is afkomstig van Georgina Esdaile voor Delicious Magazine.

Ook lekker

Gepost onder: Chocolade, Feestelijk, Framboos, Fruit, Hazelnoot, Internationaal, Italiaans, Kerstmis & Nieuwjaar, Noten Tags: chocolade, crostata, Delicious Magazine, framboos, hazelnoot

Previous Post: « Meringue-paddenstoelen
Next Post: Kersttaart met champagne en citrus »

Wat vind jij van dit recept?Reactie annuleren

Primary Sidebar

Best verkocht

Nieuw verschenen

welk dessert wil je maken?

onze favorieten

  • KokosrotsjesKokosrotsjes van Jeroen Meus
  • Broodpudding van Jeroen MeusBroodpudding van Jeroen Meus
  • cupcakeVanille cupcakes basisrecept
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Footer

Ingrediënten

Keukens

Dieet

Feestdagen

Privacybeleid

Copyright © 2025 · Nagerechten.be