Cranberry en witte chocolade crumble

Kathy
Cranberry en witte chocolade crumble

Warm, fruitig en onweerstaanbaar: deze crumble combineert friszure cranberries en zachte blokjes appel met grof gehakte witte chocolade en hazelnoten. De goudbruine laag van kruimelig deeg is een aanrader bij een toef vanilleijs of kaneelroom – eenvoudig te maken, indrukwekkend om te serveren en altijd een succes.

Benodigdheden

150 g cranberries, diepvries
1 appel
75 g witte chocolade
50 g hazelnoten
100 g bloem
125 g koude boter
70 g + 1 el suiker
0,75 tl bakpoeder
1 el maïzena
snuf zout
vanille- of kaneelijs voor erbij

Verder nodig

eenpersoons ovenschaaltjes, ca 10cm doorsnede

Het recept ‘Cranberry en witte chocolade crumble‘ is afkomstig van Uit Pauline’s keuken.

Lekker makkelijk – Uit Pauline’s Keuken
100 + Simpele en snelle recepten voor elke dag

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. 

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post