appel-notentaart

Appel-notentaart

Emilie

Deze appel-notentaart is een echte eyecatcher op elke tafel en ook nog eens heel gemakkelijk om te maken.

appel-notentaart
Foto: Keukenliefde

Benodigdheden

300 g bloem
200 g koude en ongezouten roomboter, in kleine blokjes gesneden + extra boter om in te vetten
100 g fijne kristalsuiker + 2 el extra voor de appelvulling
Snufje zout
1 ei, losgeklopt
1,5 kilo appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
1 el kaneelpoeder
2 el custardpoeder
2 el abrikozenjam
200 g ongezouten notenmelange
vloeibare honing

Verder nodig

ronde springvorm van 24 cm
vel bakpapier

Bereiding

Het recept ‘Appel-notentaart’ is afkomstig van Keukenliefde.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige Post Volgende Post